De Westfriese Tafel zet groots in op promotie streekpoducten

DOOR manager OP 16 mei 2018

MEDEMBLIK – Stichting de Westfriese Tafel heeft grootse plannen. Het begon ooit met een receptenrubriek in de YouMedemblik met Onno Kokmeijer, chef-kok van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam. Maar is nu uitgegroeid tot een platform ter promotie van de Westfriese streekproducten. Na de publicatie van de recepten, gefotografeerd door Duco de Vries, volgden webaflevering van […]

The post De Westfriese Tafel zet groots in op promotie streekpoducten appeared first on Westfriesland in Bedrijf.


Bron: www.nu.nl, http://westfrieslandinbedrijf.nl

0 reacties

Laat een reactie achter

Wilt u meedoen met de discussie? U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *