jong-hoc-logo-960x540

Jong HOC sluit aan bij actie voor SPIEREN VOOR SPIEREN, 28/29 oktober

spieren

Jong HOC organiseert bijeenkomsten voor jong en oud

Het volgende evenement staat voor de deur, wij gaan met z’n allen aansluiten bij de actie van Spieren voor Spieren in de nacht van 28/29 oktober.

Waarom: Binnen het ondernemerschap wordt veel gerefereerd naar zogenaamd; “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”, wat niet veel meer inhoudt dan dat je rekening houdt met je omgeving. Of dit nu de CO2 footprint betreft, of dat jij binnen je bedrijf mensen betrekt met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ten tijde van de start van Jong HOC heeft Johan direct kenbaar gemaakt dat hij deze actie invulling gaat geven met zijn bedrijf. Wij kunnen als groep ondernemers ook onze bijdrage leveren, door mee te sporten, aanwezig te zijn én eventueel donaties te doen. Het zou heel gaaf zijn wanneer we in grote getale aanwezig kunnen zijn, dus schroom niet om familie, vrienden en collega’s te betrekken bij de deelname of sponsoring.

Het goede doel betreft Spieren voor Spieren. Het idee is dat goede spieren worden ingezet, om geld bij elkaar te verzamelen voor mensen met een spierziekte. Bekende ambassadeurs zijn: Louis van Gaal, Frank en Ronald de Boer en Sven Kramer.

Wat gaat er gebeuren: In de nacht dat de wintertijd in gaat, wordt in het verloren uur gesport. Er wordt onder begeleiding van ervaren crossfit trainers een uitdagende Midnight Murph gehouden, waarbij rekening wordt gehouden met ieders niveau. Daar omheen zal veel gezelligheid plaatsvinden ingevuld door de horeca van de sport accommodatie. Muziek, hapjes en drankjes zijn geregeld voor een gezellige nacht.

Aanwezig en inschrijven: Schrijf jezelf in en maak je omgeving enthousiast om ook deel te nemen. Hiervoor kan je volgende link gebruiken; https://www.wintertijdchallenge.nl/challenge/crossfit-energy