lion

Lions Club Opmeer staat op kerstmarkt in Wognum, 15 + 16 december

Zin in een gezellige kerstmarkt? Ga dan naar de Ideële kerstmarkt in de protestantse kerk van Wognum aan de Raadhuisstraat op vrijdagavond 15 december van 17.00 tot 22.00 uur en zaterdag 16 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Bij de ongeveer twintig stands kunt u van alles kopen, van kerstbomen, bonbons, kerstkaarten en beeldjes tot spullen van Leekerweide en kerstversiering.

Lions Club Opmeer is ook present op de kerstmarkt. Naast de bekende Weissburgunder Moezelwijn en Brut van Alois Kirchen verkopen de Lions ook de echte WestFrieschlander kaas van Het Kaaspunt uit Wognum. Bovendien zijn er cadeaupakketten met kaas, versgebrande nootjes en zoutjes van De Nootstop en onze wijn met een wijnglas verkrijgbaar. De glasgraveerder staat naast de stand van de Lions Club, waar U uw eigen tekst dus op kan laten graveren. Uiteraard valt er bij ons van alles te proeven, zoals kaas, nootjes en zoutjes.

De opbrengst komt ten goede aan de stichting Vrienden van Leekerweide en de restauratie van het kerkorgel in het witte kerkje van Benningbroek.

Op vrijdagavond zingt de cantorij Christmas Carols en op zaterdag is er een kinderworkshop Kerstboomversiering. Bij goed weer kunt u op zaterdag de kerktoren beklimmen.