Save The Date VNO-NCW Noordwest-Holland: Toekomstgericht ondernemen!, 15 mei, 19 juni, 24 oktober

Hoe ver kijkt u naar de toekomst als het gaat om uw bedrijf? VNO NCW West en Rabobank slaan de handen ineen en organiseren drie bijeenkomsten met het thema Toekomstgericht ondernemen. We nodigen u van harte uit aanwezig te zijn. Zet u onderstaande data alvast in uw agenda?

15 mei Go digital, stay human!

Is digitale transformatie een bedreiging voor organisaties of juist een kans? Wat is de drijvende kracht achter disruptieve innovaties en hoe gaat dit uw persoonlijke leven, werk of organisatie beïnvloeden? Hoe voorspel je de volgende disruptieve golf en hoe zorg je ervoor dat je deze golf niet mist? Tijdens de bijeenkomst neemt Christian Kromme u mee in de ‘humanification’ van de technologie en geeft hij antwoorden op deze en andere vragen. U gaat naar huis met praktische tips, pakkende voorbeelden en nieuwe inzichten die toepasbaar zijn op uw onderneming.

19 juni Duurzame grondstoffen, hoe kom je eraan?

Al produceren we steeds efficiënter, de druk op grondstofgebruik neemt verder toe door welvaart, industrialisering en bevolkingsgroei. De grondstoffen worden schaarser en de prijzen stijgen. Door alternatieven te vinden, slim te besparen of uw keten anders in te richten, kunt u zich daarop voorbereiden. Met lagere kosten, minder uitstoot en minder afval. Fossiele brandstoffen lopen op hun eind, dus waar gaat u straks gebruik van maken? Tijdens deze bijeenkomst gaan we met u in gesprek over de kansen en mogelijkheden voor uw onderneming.

24 oktober Mobiliteit en the sharing economy

Wat heeft de deeleconomie voor ons in petto? Gaan bedrijven goederen en diensten meer met elkaar delen? Is een auto straks nog een privé bezit? En moet u nu al rekening houden met de sharing economy? Welke nieuwe business modellen zullen gaan ontstaan? U krijgt tijdens de bijeenkomst nieuwe inzichten en inspiratie om uw bedrijfsprocessen toekomstgericht in te richten.

“Met deze reeks bijeenkomsten proberen we innovatie bij bedrijven te stimuleren. We willen ondernemers helpen groeien en opschalen. Ondernemers hebben vaak geweldige ideeën, maar ze beschikken niet altijd over het netwerk en de kennis die nodig zijn om een idee verder te ontwikkelen. Samen met VNO NCW hopen we ondernemers echt verder te helpen.” Mariëlle de Munnik, Rabobank

Voor wie

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor directeuren en eigenaren, maar zeker ook voor innovators binnen uw bedrijf. Heeft u een HR-afdeling? De bijeenkomst op
15 mei is ook interessant voor deze specialisten. Stuur deze mail gerust naar hen door.

Uiteraard sturen wij u per bijeenkomst nog een uitnodiging met meer informatie.

We vinden het leuk als u een introducé meeneemt!