Schiphol….on the move!, 28 juni

Datum: 28 juni 2018
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Royal Schiphol Group, Evert van de Beekstraat 2-2. 1118 CP Schiphol
Programma: klik hier
Deelnemers: klik hier

AANMELDEN

Namens het Human Capital netwerk Noord-Holland nodigen wij u uit, samen met onze partner Royal Schiphol Group, voor de bijeenkomst Schiphol…on the move!

Op en rond Schiphol werken zo’n 68.000 man, de arbeidsmarkt is volop in beweging en beroepen veranderen. Een leven lang leren is een hot item en duurzame inzetbaarheid vereist meer dan interne mobiliteit en scholingsbudget. Hoe krijgen we mensen in beweging en hoe voorkomen we een mismatch op de huidige arbeidsmarkt? Welke rol speelt onderwijs? De bijeenkomst zal, zoals we gewend zijn, worden gemodereerd door Lucas van Wees.

Ben Rogmans, directeur Arbeidsmarktkansen.nl, zal stilstaan bij het functioneren van het MBO in Nederland en de verbinding tussen bedrijfsleven en onderwijs. Hij benadert de mismatch op de arbeidsmarkt, mede vanuit het onlangs opgeleverde onderzoek ‘100.000 MBO-ers opgeleid voor de WW’.

Francien David, directeur Luchtvaart Community Schiphol (voorheen Luchtvaart College Schiphol), zal haar bevindingen en successen delen en de bijzondere aanpak van LCS nader toelichten. Immers, aldus Francien, “voor ieder talent ligt een kans op Schiphol”.

 

Heleen Kuijten-Koenen, HR directeur Royal Schiphol Group, biedt ons inzichten in de HR dilemma’s op het gebied van de interne arbeidsmarkt. Hoofdthema bij Royal Schiphol Group is duurzaam personeelsbeleid 2.0. Heleen zal haar aanpak met ons delen en de discussie met u aangaan.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst verwijzen wij u graag naar onze website.

Er is voor en na de bijeenkomst uitgebreid gelegenheid om te netwerken.

Bereikbaarheid

Schiphol is per trein uitstekend bereikbaar. U kunt parkeren in P12.

Graag tot 28 juni!