Themamiddag ondernemerschap Horizon College, 19 april

Uitnodiging

De sector Handel en Dienstverlening en de sector Welzijn & Entree organiseren:

Themamiddag ondernemerschap

Kennisdeling over de betekenis en invulling van ondernemen op het Horizon College

Datum               19 april 2018
Programma    16.00 – 18.30 uur
Locatie              Het Atrium, locatie Hoorn

Ondernemersvaardigheden zijn van belang voor alle studenten die in een snel veranderende wereld straks hun toekomst moeten vormgeven. Het vak ondernemerschap is van belang voor alle opleidingen; van de commerciële opleidingen tot de opleidingen van Welzijn en Zorg. Met een interessante bijeenkomst over dit thema willen we kennis delen en de onderlinge samenwerking bevorderen.

Op 19 april willen we met elkaar van gedachten wisselen over de betekenis en invulling van  ondernemerschap op het Horizon College.

Programma

16.00 uur        Ontvangst

16.10 uur        Spreker, Jan Ferwerda, coördinator ondernemerschap sector H&D

16.30 uur        Uitwisselronde

17.10 uur        Spreker, Joeri Goede, startersloket

Het startersloket treedt op als vraagbaak voor (oriënterende) starters in de regio en geeft antwoord op alle vragen met betrekking tot het ondernemerschap. www.startersloket.nl

17.40 uur        Uitwisselronde

18.15 uur        Afsluiting bijeenkomst

Deze uitwisseling krijgt extra waarde met de aanwezigheid van mensen uit het werkveld. We stellen het daarom op prijs als je een relatie uit jouw netwerk meeneemt naar deze bijeenkomst.

Dit mag je niet missen!
Ben je als professional, docent, instructeur,  manager, bestuurder of  cliënt- of burgervertegenwoordiger betrokken bij het thema ondernemerschap in het Horizon College? Dan mag je deze kennisdeling  niet missen. Samen kunnen we leren.

Wil je ook meedenken en praten over ondernemerschap op het Horizon College? Meld je dan aan vóór 17 april door een berichtje te sturen aan Prema Sarlet via P.Sarlet@horizoncollege.nl

We kijken uit naar je komst!

Dirk van de Poppe &  Natascha Vital.