agenda

Koppie doen! met Geert Schipper

“Kan niet, bestaat niet. Waar een wil is, is een weg. Eigenwijs is ook wijs, zolang je maar zorgt dat je gelijk hebt.” Dit zijn enkele quotes waar Paralympisch Atleet én Westfries Geert Schipper helemaal achter staat. Zijn manier om te laten zien dat hij wel van een uitdaging houdt. Tijdens Koppie doen! op 8 oktober 2024 bij Ursem Modulaire Bouw B.V in Wognum vertelt hij alles over zijn instelling.

Gastheer Ondernemersvereniging Wognum – Nibbixwoud (OVWN)
Op 8 oktober a.s. houdt de OVWN ‘haar’ editie van Koppie doen! bij Ursem Bouw, ondersteund door de Westfriese Bedrijvengroep, OCW én Rabobank. In het pand van Ursem ontvangen de OVWN ondernemend Westfriesland met een koppie en een inspirerende spreker in de persoon van Geert Schipper. Deze Paralympisch atleet uit Spanbroek deed dit jaar voor de derde keer mee aan de Paralympische Spelen en je kunt hem gewoon tegenkomen op de fiets in eigen regio!

Opgeven is geen optie

Hij is stronteigenwijs, maar dat is precies wat Geert Schipper zo ver heeft gebracht. Na een vliegtuigongeluk werd hem verteld dat hij vast zou zitten aan een rolstoel. Voor hem was dat vooral een uitdaging. Kijken wat ‘ie allemaal wél nog kan. En dat is een hoop. Naast sporter is Geert ook nog vader van 3 én liefhebbende echtgenoot. Tijdens Koppie Doen! zal hij meer vertellen over zijn keuzes, zijn leven én ongetwijfeld over zijn ervaringen tijdens de Spelen.

Voorafgaand aan Koppie Doen! is er gelegenheid om het bedrijf van Ursem Bouw nader te bekijken. Kom dus op tijd! Na afloop van de avond is er traditioneel gelegenheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een drankje. En wellicht ga je met een paar nieuwe contacten naar huis!
Dit mag je niet missen! Meld je snel aan via onderstaand formulier, want vol=vol!

Programma

Datum:      dinsdag 8 oktober 2024
19.00 uur    Mogelijkheid tot rondleiding bij Ursem Bouw
19.30 uur    Inloop met koppie doen!
20.00 uur    Welkom
20.05 uur    Het verhaal van Ursem Bouw door Coos Schouten
20.30 uur    Opgeven is geen optie door Geer Schipper
21.30 uur    Afsluiting en aansluitend informeel netwerken

Locatie:     Ursem Modulaire Bouw B.V., Spoorstraat 6, 1687 AE Wognum (route)

‘Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van de Rabobank. Wij willen je uitnodigen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom!
Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.

Ja, ik kom naar Koppie doen! op 8 oktober 2024

  • Neem je een klant of relatie mee, vermeld dan hieronder (bedrijfs)naam en emailadres