agenda

Informatieavond Stadsplan Medemblik

Het werken aan het nieuwe ‘Stadsplan’ voor Medemblik vordert. Het Stadsplan moet antwoord geven op vragen als: hoe maken we de stad nog aantrekkelijker voor bezoekers, bewoners en ondernemers? Waar kunnen nieuwe woningen worden gebouwd? Hoe is de bereikbaarheid van de stad in de toekomst te regelen? Welke ruimte is er voor economische groei? Hoe gaan we om met groen en klimaat?

Eerste informatieavond

Donderdag 4 juli jongstleden was er een drukbezochte en interactieve informatieavond in de Muiter in Medemblik. Na een introductie van de gemeente, deelde het stedenbouwkundig bureau KuiperCompagnons hun analyse van de stad en hun eerste ideeën. Daarna gingen bezoekers van de avond enthousiast aan de slag aan verschillende tafels waar zij hun voorstellen, ideeën en zorgen konden delen of intekenen op grote omgevingskaarten.

Kom ook naar de tweede informatieavond!

Dinsdag 1 oktober aanstaande vindt de tweede informatieavond plaats.

Tijdens deze tweede avond wordt het concept Stadsplan gepresenteerd. De gemeente en het stedenbouwkundig bureau vertellen dan hoe ze alle eerder opgehaalde informatie hebben verwerkt. Op deze avond kunt u vragen stellen. Ook kunt u een reactie op de plannen geven.

We zijn benieuwd naar uw mening.

Locatie en tijdstip
De Muiter aan de Admiraliteitsweg 6A in Medemblik, inloop 18.45 en start presentatie Stadsplan 19.00 uur.

Alle  bewoners en ondernemers uit Medemblik zijn welkom!

Komt 1 oktober niet uit?
Voor iedereen die er dinsdag 1 oktober niet bij kan zijn, is het stadsplan nog een paar dagen (van woensdag 2 oktober tot maandag 7 oktober) op de projectpagina van de gemeente in te zien. Dan bestaat ook nog de mogelijkheid om op het plan te reageren, via e-mail.

Verder?
De planning is, dat het gemeentebestuur het definitieve Stadsplan in het najaar krijgt aangeboden voor besluitvorming. Het definitieve stadsplan zal ook op eerder genoemde  projectpagina te zien zijn.

Heeft u vragen?

U kunt ze stellen via projectenbureau@medemblik.nl