Nieuws

Boeren en Tuinders pakken uit in December

In december worden door de land en tuinbouw en vele vrijwilligers weer diverse activiteiten georganiseerd in onze regio.

De festiviteiten worden afgetrapt met de verlichte tractor optocht op vrijdag 13 december. De stoet gaat door Venhuizen, Hem, Wijdenes en Oosterblokker via de Ouwe Dik naar Westwoud, Hoogkarspel, Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel naar Enkhuizen.

Op 14 december is de verlichte boerderijen route in Medemblik/Opmeer met diverse kraampjes en marktjes op de route. Ook zal er veel muziek zijn.

Op 15 december is de verlichte boerderijen route in Koggeland met een levende kerststal, veel plekken om even iets te eten en oude werktuigen.

Op 20 december is de verlichte boerderijen route in Drechterland met ook kleine markten en proeverijen. Om in de kerstsfeer te komen, hoef je niet ver te rijden!

Het is kerst in Westfriesland. De plekken met een kraampje zijn herkenbaar aan de kerstster. Deze leidt immers de weg naar de belangrijke plekken. Kijk voor meer info op www.boerenentuinderspakkenuit.nl en https://www.facebook.com/boerenentuinderspakkenuitwestfriesland/